Mine 😍 | THE TIME OF MY LIFE

THE TIME OF MY LIFE

Annons

Mine 😍

imageimage

 

Min min min.. Hehe är så kär i min nya väska från Marc Jacobs. I fredags var jag och träffade två tjejer från Reve på stan. Ni minns tävlingen jag var med på. Den med Reve via Kissie. Jo, där vann jag en vara från Marc Jacobs, upp till 3000 kronor. När vi var och tittade i butiken så hittade jag den här godingen bland nyheter. Det är alltså den nyaste väskan som kommit ut. Den kostar 6000 kronor. Alltså mer än vad jag fick i vinst om man säger så. Jag valde såklart att betala resten själv och ta just denna väska för jag tycker det är så värt! Har funderat mycket efteråt, för jag har fortfarande chans till att byta den. Men vägrar ändå. Den är så fin, classy och den nyaste väskan som precis kommit ut. Det är också som om att jag fått väskan för halva priset. Om man tänker så..

Vad tycker ni? Gjorde jag rätt val? Är det värt?

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats